Τώρα και στην Ελλάδα το επαναστατικό προϊόν plasti dip! Από το 1972 η αμερικάνικη εταιρία plasti dip έχει αναπτύξει και κατασκευάζει τα δικά της ειδικά προστατευτικά προϊόντα από καουτσούκ και αφρώδες υλικό. Αυτό το ”κάντο μόνος σου” υλικό επιτρέπει στον μέσο καταναλωτή να προστατεύσει κάθε είδους υλικό μέσα και έξω από το σπίτι δημιουργώντας λεπτές επιστρώσεις που μόλις στεγνώσουν παίρνουν τη μορφή μεμβράνης η οποία μπορεί να αφαιρεθεί πανεύκολα όταν το επιθυμούμε χωρίς να προκαλεί καμιά ζημιά στην επιφάνεια που έχει εφαρμοστεί!

Τα προϊόντα plasti dip χάρη στην ειδική τους σύνθεση προστατεύουν από αλκαλικά, οξέα ,άλατα, υγρασία, την τριβή και τα περισσότερα χημικά και προσφέρουν διηλεκτρική επικάλυψη.

Διατίθενται είτε σε υγρή μορφή, που μπορούν να εφαρμοστούν με πινέλο ή πιστόλι βαψίματος, σε διάφορα μεγέθη είτε σε σπρέι των 400ml.Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μαύρο, καφέ, μπλε, διάφανο, πράσινο, κόκκινο, άσπρο, κίτρινο, smoke και gunmetal. Όλα σε ματ απόχρωση. Η εταιρεία plasti dip στη προσπάθεια της να καλύπτει κάθε ανάγκη δημιούργησε και τη σειρά plasti dip blaze. Πρόκειται για μια μοναδική συλλογή από νέον χρώματα όπως πορτοκαλί, ροζ, πράσινο, κίτρινο, μωβ και μπλε. Επίσης υπάρχουν τα plasti dip metalizer και glossifier τα οποία ψεκάζονται πάνω στην ήδη βαμμένη ματ επιφάνεια και δίνουν διαφορετική και μοναδική εμφάνιση.

 

Δεν πρόκειται να ραγίσει ή να ξεφλουδίσει αλλά παραμένει εύκαμπτο ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες (-34 έως +93 βαθμούς κελσίου). Μπορεί να μονώσει εργαλεία και καλώδια. Προστατεύει από το νερό, τη σκόνη και τη σκουριά. Απομονώνει και σφραγίζει.

Η επανάσταση στη βαφή αυτοκινήτου! Μπορείτε να βάψετε από τις ζάντες σας έως ολόκληρο το αυτοκίνητο σας αρκεί να καθαρίσετε πρώτα την επιφάνεια. Δεν θέλει τρίψιμο. Αν το βαρεθείτε απλά το αφαιρείτε χωρίς να παθαίνει τίποτα το χρώμα του αυτοκινήτου! Αντέχει στο πλύσιμο με πιεστικό και βγαίνει μόνο αν εσείς το θελήσετε!
Ανανεώστε το αυτοκίνητο σας εύκολα και γρήγορα!

Σας προσφέρουμε τα προϊόντα plasti dip στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Η αμερικάνικη εταιρεία plasti dip international προσφέρει εγγυημένη ποιότητα! Προσοχή στις απομιμήσεις!!!
Αγοράστε από εμάς τα γνήσια προϊόντα Performix Plasti Dip.

Σας προσφέρουμε τα προϊόντα plasti dip στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!
Η αμερικάνικη εταιρεία plasti dip international προσφέρει εγγυημένη ποιότητα! Προσοχή στις απομιμήσεις!!!
Αγοράστε από εμάς τα γνήσια προϊόντα Performix Plasti Dip.