Εφόσον εφαρμοστεί σωστά θα διαρκέσει έως και 3 χρόνια χωρίς να χρειαστεί φρεσκάρισμα. Είναι πολύ ανθεκτικό και δεν χάνει τη συνοχή του. Η απόσταση ψεκασμού καθώς και ο αριθμός των στρώσεων που θα εφαρμοστούν επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Μετά τα 3 χρόνια ή στη διάρκεια αν είναι επιθυμητό, μια νέα στρώση ανανέωσης μπορεί να εφαρμοστεί.

Το Plasti dip® είναι εξαιρετικά ανθεκτικό απέναντι στις αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως την έντονη ζέστη που προκαλεί ξεθώριασμα, τον πάγο το χειμώνα, το έντονο κρύο, τα άλατα κ.τ.λ. Πολλοί από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν το Plasti dip® στις ζάντες και τα αυτοκίνητα τους ειδικά για να προστατέψουν το εργοστασιακό χρώμα την περίοδο του χειμώνα.

Το Plasti dip® αντέχει από -34 βαθμούς κελσίου έως +93 βαθμούς κελσίου. Οι βαμμένες ζάντες με Plasti dip® έχουν τρομερή αντοχή στην υψηλή θερμοκρασία και στην καταπόνηση που προκαλείται κατά τη διάρκεια αγώνων αυτοκινήτου.
Ναι. Το Plasti dip® ξεκολλάει σαν αυτοκόλλητο. Πάντα προτείνουμε τουλάχιστον 6 καλά ”χέρια” όχι μόνο για την ανθεκτικότητα του αλλά και να είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκολλήσει, όταν το θέλουμε, σε μεγάλα κομμάτια. Μπορείτε να δείτε σχετικά βίντεο. Αυτή του τη δυνατότητα τη διατηρεί ακόμη και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα(8-12 μήνες) απλώς μπορεί να γίνει πιο ανθεκτικό και να βγαίνει σε λίγο μικρότερα κομμάτια.
Πάντα προτείνουμε 4-5 καλά ”χέρια” όταν πρόκειται για μικρές επιφάνειες.Αν πρόκειται για αυτοκίνητο προτείνουμε τουλάχιστον 6 καλά ”χέρια”. Σε περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα καλό θα ήταν να εφαρμόζουμε 1 στρώση ακόμη.
Πρέπει να πλύνουμε καλά τις επιφάνειες έτσι ώστε να μην υπάρχουν λάδια, γράσο, υπολείμματα από καθαριστικά και γενικά βρωμιές που μπορούν να επηρεάσουν την εφαρμογή του. Επίσης πολύ καλό στέγνωμα για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα εγκλωβιστεί υγρασία από κάτω.

Αν και το Plasti dip® εφαρμόζει και συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο στο μεγαλύτερο ποσοστό εφαρμογών, υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις όπου δεν αντιδρά όπως θα αναμενόταν. Η ηλικία του αυτοκινήτου, η κατάσταση του χρώματος, η μη επαγγελματική εφαρμογή χρώματος στην επιφάνεια κ.τ.λ. είναι όλοι πιθανοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο το Plasti dip® εφαρμόζεται, ξεκολλάει ή ακόμη και το βαθμό κάλυψης στην επιφάνεια που εφαρμόζεται. Αν και οι περισσότεροι χρήστες θα έχουν μια προβλέψιμη και χωρίς προβλήματα εφαρμογή του Plasti dip® προτείνουμε να κάνετε πάντα, πριν ξεκινήσετε, μια εφαρμογή σε μικρή επιφάνεια.

Το Plasti dip® εφαρμόζεται πάνω σε αυτοκίνητο εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει καταγραφεί καμία περίπτωση ζημιάς. Παρόλ’αυτά κάθε αυτοκίνητο και κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά. Αν και δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στο χρώμα του αυτοκινήτου, προτείνουμε να εφαρμόζεται σε μικρή επιφάνεια πρώτα πάνω στο αυτοκίνητο προτού βαφτεί ολόκληρο. Πραγματοποιήστε τεστ μεγαλύτερης διάρκειας σε αυτοκίνητα που έχουν ξαναβαφτεί με κανονική μπογιά αυτοκινήτου. Κάθε μπογιά έχει διαφορετικά συστατικά και το Plasti dip® δεν μπορεί να εγγυηθεί για το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

Όλες οι επιφάνειες που είναι βαμμένες με το Plasti dip® μπορούν εύκολα να πλυθούν με συνηθισμένη σαπουνάδα.

Φυσικά! Έχουμε πολλούς πελάτες οι οποίοι χρησιμοποιούν το αυθεντικό διάφανο Plasti dip® σαν προστατευτική μεμβράνη και λειτουργεί τέλεια!

Ναι.Το glossifier ξεκολλάει όπως ακριβώς το Plasti dip®.Το ίδιο ισχύει και για τα metalizers.

Ναι.Το glossifier μπορεί να ψεκαστεί πάνω σε τέτοιες επιφάνειες δίνοντας τους μια γυαλιστερή εμφάνιση. Μπορούμε μετά πολύ εύκολα να το ξεκολλήσουμε!

Συνήθως προτείνουμε από απόσταση 10-15 εκατοστά.

Το Plasti dip® είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις συνθήκες του χειμώνα όπως το πολύ κρύο,τ ον πάγο, τα άλατα κ.τ.λ. Πολλοί πελάτες βάφουν τις ζάντες και τα αυτοκίνητα τους με Plasti dip® ειδικά για να προστατέψουν το εργοστασιακό χρώμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ναι. Σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα Plasti dip®.

Φυσικά! Έχουμε πελάτες σε όλη τη χώρα που ψεκάζουν το Plasti dip® με κάθε είδους πιστόλι βαφής.

Ναι. Πολλοί πελάτες έχουν βάψει ένα ολόκληρο μαύρο αυτοκίνητο με άσπρο Plasti dip®. Απλώς χρειάζεται περισσότερο υλικό. Τουλάχιστον 12 λίτρα στο σύνολο. Καλύτερα να έχετε λίγο παραπάνω υλικό παρά καθόλου.

12 λίτρα είναι συνήθως αρκετά για να βάψετε ένα μεσαίο αυτοκίνητο. Παρόλ’αυτά αν βάφετε για πρώτη φορά με το Plasti dip® ένα ολόκληρο αυτοκίνητο ή αν χρησιμοποιείτε ανοιχτά χρώματα(άσπρο, πορτοκαλί, κίτρινο κ.τ.λ.), προτείνουμε 2-3 λίτρα παραπάνω.

Σας προσφέρουμε τα προϊόντα plasti dip στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!
Η αμερικάνικη εταιρεία plasti dip international προσφέρει εγγυημένη ποιότητα! Προσοχή στις απομιμήσεις!!!
Αγοράστε από εμάς τα γνήσια προϊόντα Performix Plasti Dip.